EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389573183837.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389578585378.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389579786622.jpg

Mesin Penjualan Kombo Layar Sentuh

Ieu mesin luncur layar sentuh (49 inci) badag kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1927 mm, W: 1005 mm, D: 892 mm

Kapasitas: 240-600 pcs

Modél: ZG-D720-8C (50SP)

Fitur

Kalayan tuas pangbalikan koin pangénggalna pikeun ngaleungitkeun tombol jamming sapertos dina modél anu langkung lami

● slot adjustable pas pikeun snacks sareng inuman anu sanés.
● layar sentuh 49 inci, nunjukkeun antar muka interaktif mesin-mesin endah sareng mawa
operasi interaksi humanized.
● Kalayan sistem demisting listrik
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

* Kakuatan luhur & bubuk dilapis kabinét kalayan bahan lengkep insulated, énergi unit vending efisien.
* Ganda spiral dina baki chip.
* Unggal baki ngiringan turun 45 derajat pikeun loading gancang & gampang.
* Partisi baki tiasa diatur sareng jangkungna.
* Kotak kas aman / tiasa dikonci.
* Kalayan sénsor suhu (4 dugi 25 derajat Celsius tiasa disetél) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
* Kalayan sensor serelek / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman anu dijamin. (nyekel kiridit dugi produk dikirimkeun).
* Sistem monitoring jarak jauh GPRS, nganteurkeun inpormasi langsung langsung.
* Pamanas Kaca dipasang dina kaca pikeun nyegah kondensasi beueus.
* Kapasitas sareng ukuran babandingan anu saé.
* Tata perenah fléksibel pikeun snack, kadaharan seger, kaléng sareng botol.
* Énergi kompresor éfisién, jsb.
* Sistem cooling sareng R134a refrigerant, tiasa nyumponan sarat ROHS.
* Téhnologi foaming sacara gembleng, 40mm kabentuk, langkung teguh sareng insulasi suhu anu langkung saé.

spésifikasi
ZG-D720-8C (50SP)
ukuranH: 1927 mm, W: 1005 mm, D: 892 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   320 kg
suhu  4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan60 
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 240-600
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 60 W  Kulkas 458 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan