EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476813755707.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476812797521.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476813186262.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476816266041.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476819846736.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476817396812.jpg

Mesin Penjualan Kombo Tanpa Kulkas

Ieu mesin jajanan snacks kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko genah, atanapi dimana waé ruang lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 210-300 barang tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm

Capacity: All beverages 21-300 pcs

Model: ZG-S800-10C(22SP)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● With 8 inch LCD screen to display videos & pictures with 4G.

● Kalayan sensor serelek pikeun bakti upami nganteurkeun hasil.

●  Kalayan keyboard logam pikeun milih produk. 

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 300 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

spésifikasi
ZG-S800-10C (22SP)
ukuranH: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   220 kg
Pilihan60
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasAll beverages 21-300 pcs
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 49 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan