EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476740785182.png
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476739681845.png
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476738436795.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476740168108.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476741240011.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476743430024.jpg

Mesin Penjualan Kombo Tanpa Kulkas

This is our snacks vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 300-800 barang tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm

Capacity: About 300 pcs snacks

Modél: ZG-S800-10


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Kalayan layar LCD 8 inci kanggo ningalikeun pidéo & gambar nganggo 4G.

● Kalayan sensor serelek pikeun bakti upami nganteurkeun hasil.

●  Kalayan keyboard logam pikeun milih produk. 

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 300 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

spésifikasi
ZG-S800-10
ukuran H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    200 kg
Pilihan 60
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas About 300 pcs snacks
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 29 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan