EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604385968804164.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604385990969578.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604385991952197.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604385991105938.jpg

Mesin Penjualan Pasar Micro Cerdas Zoomgu

Ieu mesin vending calakan kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu rame, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun kabutuhan ergonomis sareng konsumén anu Jalma henteu kedah ngabengkokkeun handap pikeun nyandak produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 539 ~ 819 barang anu tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1970 mm, W: 1440 mm, D: 980 mm

Kapasitas: 539-819 pcs

Modél: ZG-CMX-10N (V22)

Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 819 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● Layar sentuh resolusi luhur 22 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-CMX-10N (V22)
ukuran H: 1970 mm, W: 1440 mm, D: 980 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    516 kg
suhu   6-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan Dugi ka 77 barang
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 539-819
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 60 W  Kulkas 700 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan