EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604386659339714.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604386646347457.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604386659386449.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604386660281201.jpg

Zoomgu Calakan Micro Market Robot Vending Machine Plus

This is our intelligent vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
It is designed according to the ergonomic and consumers' need that People don’t have to bend down to pick up their products from the machine. This machine has a capacity of 833~1188 items subject to the sizes of products. It can meet both consumers’ functional demands and psychological needs.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1970 mm, W: 1928 mm, D: 980 mm

Kapasitas: 833-1188 pcs

Model: ZG-CMX-13N(V22)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 1188 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● Layar sentuh resolusi luhur 22 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-CMX-13N (V22)
ukuran H: 1970 mm, W: 1928 mm, D: 980 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    670 kg
suhu   6-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 119
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 833-1188
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 100 W  Kulkas 800 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan