EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784562216.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784807350.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784432739.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535787988994.jpg

Tembok dipasang Hand Sanitizer Masker Vending Mesin

This is our wall mounted vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 150 barang anu tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan paménta fungsional boh kabutuhan fungsional boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm

Kapasitas: Sakitar 900 pcs

Model: ZG-NSC-2N(H22)


Fitur

● Compatible with different payment options.Wechat Pay, Alipay, notes, credit card,etc.

● Kalayan layar LCD 22 inci kanggo ningalikeun pidéo & gambar nganggo 4G.

● Kalayan sensor serelek pikeun bakti upami nganteurkeun hasil.

● Kalayan keyboard logam pikeun milih produk. 

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 150 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

spésifikasi
ZG-NSC-2N (H22)
ukuran H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    117 kg
Pilihan 60
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas Sakitar 150 pcs
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 29 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan