EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604478115119815.jpg

Zoomgu Face Mask PPE Mesin Penjualan

This is our mask vending machine (with touch screen ). It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 900 barang anu tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan paménta fungsional boh kabutuhan fungsional boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm

Kapasitas: Sakitar 900 pcs

Modél: ZG-S800-10C (22SP)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● With drop sensor to dedicate if deliver successfully.

●  Automatic door with sensor to prevent products/hands from getting pinched.

● With  21.5 inch touch screen to display videos & pictures

With Android system , 7.1 version 

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 900 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

spésifikasi
ZG-S800-10C (22SP)
ukuran H: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    220 kg
Pilihan 60
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas Sakitar 900 pcs
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 49 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan