EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Zoomgu: Mesin vending calakan ngajantenkeun ritel pinter saderhana sareng merenah

Tampilan:305 Author: Nyebarkeun Waktos: 305 asal:

Zoomgu mangrupikeun sarupaning panilitian mesin vending sareng pamekaran pamekaran, kecerdasan buatan, Internét tina Hal, jasa awan, data ageung, pamayaran seluler, pakakas mesin vending sareng pamekaran parangkat lunak sareng téknologi kustomisasi dina salah sahiji perusahaan berteknologi tinggi nasional, sok taat panalungtikan bebas sareng pamekaran, industri mesin vending budidaya jero salami 17 taun. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 100 insinyur diwangun ku tim panilitian sareng pamekaran.
Nomer online mesin, metode pamayaran dinten anu sami, data pertumbuhan mesin, analisa umur génder ... Dina tampilan di aula paméran, wartawan éta ningali yén data dina platform data ageung SAAS Smart Operations of Zoomgu teras teras diénggalan.
Ayeuna, ampir 200 patén-patén parantos dilamar, hak cipta inteléktual tina sababaraha rupa modél gudang, ngahijikeun sababaraha rupa metode pamayaran, kalebet 14 patén penemuan, patén modél utiliti 129, hak cipta parangkat lunak langkung ti 10 barang. Dugi ka ayeuna, produk pabrik Zoomgu di pasar pikeun ngajaga ampir 150,000 unit, nilai kaluaran diperkirakeun ngahontal 450 juta yuan taun ayeuna, kaluaranana ngaleuwihan 70,000 unit, nunjukkeun tren pertumbuhan anu mantep.