EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Naon pandangan pikeun pasar mesin vending?

Tampilan:371 Author: Nyebarkeun Waktos: 371 asal:

Status pamekaran industri mesin vending 2020 sareng analisis tren.

Kalayan kamajuan kontinyu modél mesin vending, éta kisaran atanapi produk anu tiasa dijual parantos langkung lega. Anu earlKa-XNUMX mesin vending di Cina ngan digarap sareng koin atanapi alit tagihan jeung produk anu dijual diwatesan pikeun inuman anu dibotolan atanapi dikaleng. Ayeuna calakan mesin vending cocog sareng konéksi internét sareng pangmayaran mobile sareng produk anu dijual henteu diwatesan deui janten inuman, jajanan, tuangeun sareng kabutuhan sadidinten.

Mesin vending mangrupikeun pakakas anu biasa of otomatis komérsial, aranjeunna dianggo tanpa watesan ti waktos sareng tempat, ngahémat tanaga kerja sareng ngagampangkeun transaksi. Maranéhna nyaéta ogé katelah mini-mart 24 jams. Industri mesin vending ngalih ka téknologi inpormasi sareng rasionalisasi salajengna.

Analisis trend industri mesin vending

Salaku operator anu paling penting dina sistem ritel anyar, mesin vending langkung kompak, fleksibel sareng gaduh skenario aplikasi anu langkung ageung kalebet gedong kantor, hub transportasi, sakola, mall balanja, pabrik sareng sajabina pikeun nyayogikeun palayanan anu merenah pikeun konsumén di dinya. Pasar mesin penjual otomatis bakal tetep ngiringan dibarengan ku pengayaan industri ieu sareng pamekaran pembayaran mobile sareng kanggo periode 2019-2025 tingkat paningkatan taunan diperkirakeun 30% kalayan dukungan ti kawijakan kaayaan sareng peraturan industri.