EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Industri mesin vending asup kana jaman teu aya lalaki.

Tampilan:408 Author: Nyebarkeun Waktos: 408 asal:

Kamajuan kontinyu model mesin vending salajengna ngalegaan ngamuk produk anu tiasa dijual, ti vending saderhana dugi ka kombinasi sareng pamasaran sareng pamayaran, mesin vending nyiptakeun langkung skenario konsumsi offline. Integrasi pembayaran pangenal raray sareng penjualan otomatis sareng pickup gancang ngajantenkeun operasi konsumsi offline disederhanakeun pisan, masihan pangalaman balanja anu langkung saé. Ngan hiji léngkah tina milih mayar, gampang ngaleungitkeun prosés scan kode liwat telepon sélulér.

Numutkeun ka kaayaan keseluruhan pasar mesin vending di Éropa, Amérika Serikat sareng Jepang, jumlah mesin vending global di 2016 ngahontal 18.9 juta unit, paningkatan 5% taun-taun.

Dina aspék produk, mesin vending nyayogikeun produk anu langkung seueur sareng langkung merhatoskeun konsép kahirupan anu séhat, dina aspék téknologi, mesin penjual otomatis bakal ngalaksanakeun rupa-rupa layanan kalayan intél salaku inti na. Dina aspék perusahaan, mesin penjual otomatis mandiri tradisional ngalangkungan téknologi kecerdasan buatan, sahingga ngamajukeun jasa anu merenah sareng éfisién pikeun sababaraha adegan.

Integrasi industri mesin lénsa sareng Internét badé langkung jero, kalayan kamekaran téknologi toko anu teu diurus janten lumayan di industri ieu, jinis mesin anu béda, fungsi anu béda sareng skénario aplikasi anu béda anu ngadorong industri mesin penjual otomatis kana jaman ageung "Teu Diurus toko ”.