EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605596103959582.jpg

Zoomgu Mesin És Krim Lemes

This is our ice cream vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
It is designed according to the ergonomic and consumers don’t have to bend when picking up their products from the machine. It can meet both consumers’ functional demands and psychological needs.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1800 mm, W: 1210 mm, D: 800 mm

Capacity: 100-120 cups(90L)

Model: ZG-ICEC-133(32HP)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Layar sentuh resolusi luhur 22 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-ICEC-133 (32HP)
ukuran H: 1800 mm, W: 1210 mm, D: 800 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    260 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 54
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 100-120 cups(90L)
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Stand-by 200 W  Dispensing 1800 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan