EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394628495164.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394636868633.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394636776233.jpg

Smart Mesin És Krim Lemes

Ieu mesin és krim és krim kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Éta tiasa nyumponan paménta fungsional boh kabutuhan fungsional boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1800 mm, W: 740 mm, D: 800 mm

Capacity: 100 cups(90L)

Model: ZG-ICE-D-133XJ01


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Layar sentuh resolusi luhur 22 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-ICE-D-133XJ01
ukuran H: 1800 mm, W: 740 mm, D: 800 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    260 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 54
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 100 cups(90L)
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Ngadeg 200 W  Dispensikeun 1800 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan