EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392086490444.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392105426118.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392106198354.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392107329056.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392107366071.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392108295094.jpg

Zoomgu Mesin Beku Daging Beku Daging Beku

Ieu mesin vending dahareun beku kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 270-800 barang tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm

Kapasitas: 270-500 pcs

Model: ZG-FMX-9G(V22)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 270 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● Layar sentuh resolusi luhur 22 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-FMX-9G (V22)
ukuran H: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    420 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 54
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 270-500
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 45 W  Kulkas 1430 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan