EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604500289858306.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391160611383.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391165129378.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391166895750.jpg

Zoomgu Mesin Pangan Obat Pangan Panas

Ieu mesin vending tuangeun panas kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 833 ~ 1188 barang anu tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1220 mm, D: 1015 mm

Kapasitas: 60-160 pcs

Model: ZG-CFM-4C(H32)

Fitur

● Low failure rate, fast delivery.

● 32 inch HD touch screen supporting advertisement playing, interaction.

● New upgraded slots design,enlarge capacity.

● Crawler-type receiving goods:Double capacity than same products.

● Steady delivery: soup etc.can be sold.

● Microwave heating module:advanced water cooling system.

● Humanized design: No need to bend, take out with reminding light,automatic door.

● Remote temperature control ,intelligent manage-ment anytime,anywhere.

● Compatible with different payment options.Wechat Pay, Alipay, notes, coins,credit card, face-recognition, etc.

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Kapasitas ageung, dugi ka 160 produk (tunduk kana ukuranana).

● Layar sentuh resolusi luhur 32 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-CFM-4C (H32)
ukuran H: 1940 mm, W: 1220 mm, D: 1015 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    450 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 30
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 60-160
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 80 W  Pemanasan 3000 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan