EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605592882873266.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606784021721234.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606784021554872.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606784020685053.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606784027915242.png

Mesin Penjualan Kalapa Smart Zoomgu

This is our coconut vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 78 barang anu tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan paménta fungsional boh kabutuhan fungsional boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1250 mm, D: 980 mm

Capacity: 78 pcs

Model: ZG-MYZ(23.6HP)


Fitur

● Coconut basket automatic positioning,steady and safe.

● UV disinfection function

● Humanized collection area with reminding lights,automatic door.

● Compatible with different payment options. notes, coins,credit card, e-wallet, face-recognition, etc.

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Large capacity, up to 78 products.

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● Layar sentuh resolusi luhur 23.6 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-MYZ (23.6HP)
ukuran H: 1940 mm, W: 1250 mm, D: 980 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    430 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 78
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 78
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan 150W normal  Refrigeration:800W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan