EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604390687351938.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604390722837168.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604390722980191.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604390723662650.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604390723679150.jpg

Zoomgu dahar beurang Box Mesin Penjualan Panas Dahareun

This is our hot food vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
It is designed according to the ergonomic and consumers don’t have to bend when picking up their products from the machine. This machine has a capacity of 833~1188 items subject to the sizes of products. It can meet both consumers’ functional demands and psychological needs.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1839 mm, D: 991 mm

Capacity: 120-200 pcs

Model: ZG-CFM-8V(V22)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Crane system that can effectively prevent products from getting damaged(when being dispensed

● Automatic door with sensor to prevent products/hands from getting pinched.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 200 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

●22 inches high resolution touch screen, easy and convenient shopping experience and compatible with advertising.

spésifikasi
ZG-CFM-8V (V22)
ukuranH: 1940 mm, W: 1839 mm, D: 991 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   630 kg
suhu  6-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan28
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 120-200
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanRefrigerated 700 W  Heating 3000 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan