EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469766122665.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469765838562.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469756828786.jpg

Zoomgu Mesin Beku Dahar Es Krim

Ieu mesin vending dahareun beku kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Konsumén yén jalma-jalma donot kedah ngagulung ka handap pikeun nyandak produkna tina mesin. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1836 mm, W: 846 mm, D: 642 mm

Kapasitas: 90-150 pcs

Model: ZG-FSC-5G(10SP)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Kapasitas ageung, dugi ka 150 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● Layar sentuh resolusi luhur 10 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-FSC-5G (10SP)
ukuranH: 1836 mm, W: 846 mm, D: 642 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   180 kg
suhu  -18 - -25°C(adjustable)
pilihanNepi ka  54
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 90-150
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 20 W  Kulkas 700 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan