EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604557121670100.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391650647550.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391656580433.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391657584030.jpg

Mesin Penjualan Kadaharan Beku Smart

This is our frozen food vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Consumers that people donot have to bend down to pick up their products from the machine. It can meet both consumers’ functional demands and psychological needs.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm

Kapasitas: 270-500 pcs

Model: ZG-FEL-9C(V22)-LD


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 160 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● 22 inches high resolution touch screen, easy and convenient shopping experience and compatible with advertising.

spésifikasi
ZG-FEL-9C (V22) -LD
ukuranH: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   400 kg
suhu  4-25 ° C (bisa diatur)
pilihanNepi ka 54
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 270-500
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 45 W  Kulkas 1430 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan