EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387710123484.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387734290691.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387734187583.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387735957505.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387735691684.jpg

Zoomgu Full Cover Screen Mesin Sehat Vachine Dahareun

Ieu mesin vending lift kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu rame, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm

Kapasitas: 300-800 pcs

Modél: ZG-D900-9C (55SP)


Fitur

● Angkat sistem tiasa ngajual produk anu rapuh.
● Kalayan sistem lift, tiasa ngical Produk rapuh, kadaharan seger, sapertos inuman dina botol kaca / kaléng / botol / kotak / paket lemes- Awak poliuretan berbusa & kompresor Embraco.
● Sistem panyalindungan dina ngabocorkeun kakuatan mastikeun mesin Zoomgu sacara aman
● Papan kontrol nganggo desain 3D sareng lampu indikator dianggo dina liang koin.
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

Beda sareng model anu langkung lami, Kalayan pangungkit koin pangénggalna pikeun ngaleungitkeun tombol.

Fitur

Full cover 55 inch touching screen, Built-in  user friendly shopping software* Ultra smooth & fast elevator system suitable for vending fragile products
* Gampang ngaleupaskeun unit pendingin pikeun pangropéa atanapi perbaikan (unit kaluar ti payun)
* Mibanda antar muka anu paling ramah pikeun pangguna (pikeun gampang pemrograman & ngarobah setelan) harga jsb
* Dex protokol kanggo sistem pembayaran sareng sistem cashless (Paypass, Android pay, Tap n go, dll)
* Sistem sensor lungsur pikeun pangiriman dijamin atanapi artos dikembalikan sacara otomatis
* Muka panto 90 derajat pikeun ngeusian deui langkung gampang
* Lampu LED (super caang)
* Gampang nyaluyukeun spiral ngan tarik & pulas (henteu kedah miceun dulang)
* Keypad gaya ATM pikeun kakuatan sareng reliabilitas
* Rak anu tiasa disetél pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng produk anjeun

spésifikasi
ZG-D900-9C (55SP)
ukuran H: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    340 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 54 
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 300-800
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 45 W  Kulkas 465 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan