EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387164148130.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387144957539.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387165914993.jpg

Zoomgu Buah Salad Lift Mesin Penjualan Dahareun seger

Ieu mesin vending lift kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu rame, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun palanggan sababaraha pilihan produk pikeun nyugemakeun nasabah sareng nyangking langkung seueur penghasilan.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1624mm, D: 850mm

Kapasitas: 360 pcs

Model: ZG-D900-11L(32SP)


Fitur

● Angkat sistem tiasa ngajual produk anu rapuh.
● Kalayan sistem lift, tiasa ngical Produk rapuh, kadaharan seger, sapertos inuman dina botol kaca / kaléng / botol / kotak / paket lemes- Awak poliuretan berbusa & kompresor Embraco.
● Sistem panyalindungan dina ngabocorkeun kakuatan mastikeun mesin Zoomgu sacara aman
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

Unlike on older models, With the latest coin return lever to eliminate button.

Fitur
* Sistem lift anu mulus & gancang cocog pikeun ngajual produk anu rapuh
* Gampang ngaleupaskeun unit pendingin pikeun pangropéa atanapi perbaikan (unit kaluar ti payun)
* Mibanda antar muka anu paling ramah pikeun pangguna (pikeun gampang pemrograman & ngarobah setelan) harga jsb
* Dex protokol kanggo sistem pembayaran sareng sistem cashless (Paypass, Android pay, Tap n go, dll)
* Sistem sensor lungsur pikeun pangiriman dijamin atanapi artos dikembalikan sacara otomatis
* Muka panto 90 derajat pikeun ngeusian deui langkung gampang
* Lampu LED (super caang)
* Gampang nyaluyukeun spiral ngan tarik & pulas (henteu kedah miceun dulang)
* Keypad gaya ATM pikeun kakuatan sareng reliabilitas
* Rak anu tiasa disetél pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng produk anjeun

spésifikasi
ZG-D900-11L (32SP)
ukuran H: 1940 mm, W: 1624mm, D: 850mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    420 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 60 
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 360
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
kakuatan Biasa 60 W  Kulkas 480 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan