EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087539697.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087743149.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087745048.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228089482244.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228089997698.jpg

Mesin Penjual Lift Salad Buah

This is our elevator vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm

Kapasitas: 300-800 pcs

Modél: ZG-D900-9C (55SP)

Fitur

● Lift system can sell fragile products.
● With elevator system, can sell fragile Products, fresh foods, such as drinks in glass bottles/cans/bottles/boxes /soft package- Polyurethane foaming body & imported Embraco compressor.
● Protection system on power leaking ensures the safely running of  Zoomgu’s machines
● Control board uses the 3D design and indicator light is used on the coin holes.
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

Kalayan tuas pangbalikan koin pangénggalna pikeun ngaleungitkeun tombol jamming sapertos dina modél anu langkung lami

Fitur
* Ultra smooth & fast elevator system suitable for vending fragile products
* Gampang ngaleupaskeun unit pendingin pikeun pangropéa atanapi perbaikan (unit kaluar ti payun)
* Mibanda antar muka anu paling ramah pikeun pangguna (pikeun gampang pemrograman & ngarobah setelan) harga jsb
* Dex protocol for telemetry and cashless payment systems (Paypass, Android pay, Tap n go , etc)
* Sistem sensor lungsur pikeun pangiriman dijamin atanapi artos dikembalikan sacara otomatis
* Muka panto 90 derajat pikeun ngeusian deui langkung gampang
* Lampu LED (super caang)
* Gampang nyaluyukeun spiral ngan tarik & pulas (henteu kedah miceun dulang)
* Keypad gaya ATM pikeun kakuatan sareng reliabilitas
* Rak anu tiasa disetél pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng produk anjeun

spésifikasi
ZG-D900-9C (55SP)
ukuran H: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    340 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 54 
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 300-800
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 45 W  Kulkas 465 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan