EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470161898169.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470180814068.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470180849716.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470181997951.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470182168584.jpg

Mesin Penjual Lift Salad Buah

Ieu mesin vending lift kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu rame, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 2040 mm, W: 3140 mm, D: 1000 mm

Kapasitas: 800-1000 pcs

Model: ZG-CFS-8V-L/R(V22)


Fitur

● Tiasa ngajual inuman, camilan, salad, sayuran sareng sajabana ...

● Mampuh ngadukung mékanisme pamayaran koin sareng panampa tagihan sareng pamaca kartu pikeun ngadukung denominasi CAD

● Hiji tuan sareng dua budak

● Mékanisme sabuk dobel dina 7 rak

● Layar rampa dina ukuran 22 inci, maénkeun sadaya nami komoditi, harga, mata uang, gambar atanapi video sareng gambar iklan atanapi pidéo.

● Ngadukung pikeun ngajual sayuran, buah, inuman, susu, daging dina kotak pakét

● Mékanisme angkat pikeun ngadukung ngajual produk garing anu aya dina bungkus

● Wadah héjo anu katingalina langkung ramah lingkungan

● Tag harga digital

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Independent refrigeration system, easy to maintenance

● Diimpor kompresor kalayan pangaruh kulkas anu langkung saé 

spésifikasi
ZG-CFS-8V-L / R (V22)
ukuranH: 2040 mm, W: 3140 mm, D: 1000 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   1100 kg
suhu  4-25 ° C (bisa diatur)
pilihanNepi ka 120 
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 800-1000
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 50 W  Kulkas 1600 W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan