EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370195781946.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370201472293.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370201247713.jpg

Mesin Penjualan Minum Zoomgu Populer

Ieu mesin inuman kami anu paling populér. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu rame, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1935mm, W: 1240mm, D: 870mm

Kapasitas: 400-500 pcs

Modél: ZG-CCH-10N (V10)


Fitur

Kalayan tuas pangbalikan koin pangénggalna pikeun ngaleungitkeun tombol jamming sapertos dina modél anu langkung lami

● slot adjustable cocog pikeun inuman anu sanés.
● Mampuh mariksa data anu cerdas, statistik, ngitung, diagnosis diri, jst.
● Awak poliuretan foaming & impor Embraco compressor.
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

* Gampang ngaleupaskeun unit pendingin pikeun pangropéa atanapi perbaikan (unit kaluar ti payun)
* Mibanda antar muka anu paling ramah pikeun pangguna (pikeun gampang pemrograman & ngarobah setelan) harga jsb
* Protokol DEX pikeun sistem telemetri sareng pambayaran tanpa kontan (VNpay, paypass, Android pay, tap n go, dll)
* Sistem sensor lungsur pikeun pangiriman dijamin atanapi artos dikembalikan sacara otomatis
* Muka panto 90 derajat pikeun ngeusian deui langkung gampang
* Lampu LED (super caang)
* Gampang nyaluyukeun spiral ngan tarik & pulas (henteu kedah miceun dulang)
* Keypad gaya ATM pikeun kakuatan sareng reliabilitas
* Rak anu tiasa disetél pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sareng produk anjeun

spésifikasi
ZG-CCH-10N (V10)
ukuranH: 1935mm, W: 1240mm, D: 870mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   350 kg
suhu  4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan60 
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasPCS 400-500
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatan65W normal  Kulkas 425W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan