EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604371296900484.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604371296339040.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604371288845881.jpg

Combo Snack sareng Mesin Penjualan Vending

This is our touch screen vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Kusabab kitu kami parantos ngararancang sareng ngembangkeun cara anu merenah pikeun ngabales kabutuhan masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi kami ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan palanggan sababaraha pilihan produk pikeun palanggan anjeun bagja sareng wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Size: H:1940 mm, W:1160mm, D:870mm

Kapasitas: 360-800 pcs

model:ZG-CSC-10C(V12)(BA01)

Fitur

Kalayan tuas pangbalikan koin pangénggalna pikeun ngaleungitkeun tombol jamming sapertos dina modél anu langkung lami

● slot adjustable pas pikeun snacks sareng inuman anu sanés.
● 12 inch touch screen, showing an amazing human-machine interactive interface and bringing
operasi interaksi humanized.
● With the electrical demisting system.
● Papan kontrol nganggo desain 3D sareng lampu indikator dianggo dina liang koin.
● Platform awan ngadukung pamariksaan jauh tina data mesin & status kerja.
● Diterapkeun standar MDB & DEX, ngadukung périferal standarisasi universal.

* Kakuatan luhur & bubuk dilapis kabinét kalayan bahan lengkep insulated, énergi unit vending efisien.
* Secure door with wrap-around enclosures and LED lighting.
* Triple glazed viewing window.
* Ganda spiral dina baki chip.
* Unggal baki ngiringan turun 45 derajat pikeun loading gancang & gampang.
* Partisi baki tiasa diatur sareng jangkungna.
* Kotak kas aman / tiasa dikonci.
* Kalayan sénsor suhu (4 dugi 25 derajat Celsius tiasa disetél) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
* Kalayan sensor serelek / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman anu dijamin. (nyekel kiridit dugi produk dikirimkeun).
* Sistem monitoring jarak jauh GPRS, nganteurkeun inpormasi langsung langsung.
* Pamanas Kaca dipasang dina kaca pikeun nyegah kondensasi beueus.
* Kapasitas sareng ukuran babandingan anu saé.
* Tata perenah fléksibel pikeun snack, kadaharan seger, kaléng sareng botol.
* Énergi kompresor éfisién, jsb.
* Sistem cooling sareng R134a refrigerant, tiasa nyumponan sarat ROHS.
* Téhnologi foaming sacara gembleng, 40mm kabentuk, langkung teguh sareng insulasi suhu anu langkung saé.

spésifikasi

ZG-CSC-10C(V12)(BA01)

ukuran H:1940 mm, W:1160mm, D:870mm
System pamayaran Bill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat    250 kg
suhu   4-25 ° C (bisa diatur)
Pilihan 60 
catu daya  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas PCS 360-800
panganteur baku  MDB / DEX / RS232
garansi 1Tembungan
kakuatan Biasa 35 W  Kulkas 510 W
meunang milih Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasi Sakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan