EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Anak perusahaan Zoomgu sapinuhna (Zhonggu Intelligent Equipment Manufacturing Co., Ltd.) ngamimitian pangwangunan taman industri alat ritel pinter

Tampilan:234 Author: Nyebarkeun Waktos: 234 asal:

Anak perusahaan anu dipiboga ku Zoomgu (Zhonggu Intelligent Equipment Manufacturing Co., Ltd.) ngamimitian pangwangunan taman industri alat runcit anu cerdas dina tanggal 23 Mei. Zoomgu nyéépkeun ratusan jutaan dolar pikeun ngawangun dasar R&D produksi peralatan ritel 45,000 énggal sareng sadar produksi sareng produksi dina taun anu sami. Grup Zoomgu narékahan ngawangun pangkalan produksi alat-alat ritel komérsial pangageungna sadunya.

20180620145933

Saatos laju pangembangan pasar, inovasi téknologi sareng penyesuaian pamekaran industri, Zoomgu Téhnologi ngupayakeun ngawangun ékosistem alat ritel anu cerdas.

2

Penjualan perusahaan parantos booming, pangsa pasar parantos teras-terasan ningkat, sareng reputasi parantos dipikaterang di luar negeri. Dinten ayeuna, TCN parantos nginghak léngkah pikeun janten panyadia mesin vending pangageungna.

Cabangna Zoomgu sapinuhna-milik (Zhonggu calakan Equipment Manufaktur Co., Ltd.) Changsha Zhonggu calakan Equipment Manufaktur Co., Ltd. perenahna di Ningxiang taman industri bertéknologi luhur di Changsha, Hunan. Éta mangrupikeun alat R&D anu cerdas sareng manufaktur, kecerdasan buatan, Internét tina hal-hal, jasa awan, data ageung, pamayaran seluler, perangkat lunak mesin penjual otomatis sareng pamekaran perangkat keras, kustomisasi sareng téknologi sanés dina perusahaan téknologi luhur. Perusahaan nanem modal 200 juta yuan pikeun pangwangunan basis R&D produksi peralatan ritel pinter. Proyék ieu direncanakeun réngsé sareng didamel sateuacan produksi 31 Januari 2019.

Saatos lima belas taun ngudag anu teu kendat-kendat, teras pokuskeun kana inovasi sareng R&D mesin vending, sareng nyandak visi "janten mesin penjual kelas dunya sareng janten perusahaan mesin penjual otomatis kelas dunya", Zoomgu narékahan pikeun ngawangun calakan panggedéna sadunya basa produksi alat-alat ritel komérsial. , Pikeun nyayogikeun produk-produk mesin jual otomatis kualitas luhur global. Pangwangunan pinuh pikeun proyék Mid Industrial Smart Manufacturing Industrial Park bakal méré sumbangan gedé pikeun pamekaran penjualan ritel anyar anu cerdas tina mesin penjual otomatis, muka bab anyar dina intél pinter.