EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Zoomgu ngalakukeun upaya babarengan pikeun merangan "wabah" !!!

Tampilan:277 Author: Nyebarkeun Waktos: 277 asal:

Coba anu pangsaéna pikeun nyanghareupan kaayaan anu paling parah, Ngalawan "wabah"

Kusabab operasi Zhonggu, kami parantos ngusahakeun pisan operasi sacara normal sareng aktip kerjasama sareng pamaréntah daérah sareng komunitas di sadaya tingkatan pikeun ngendalikeun wabah éta.

Tanggal 12 Pébruari, sadaya padamel Zhonggu ngalaksanakeun pamariksaan asam nukléat sareng nyobian anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun kamungkinan résiko.


1

2

3

4

5

6

7

Perusahaan parantos nyusun langkah-langkah jaminan pikeun pencegahan sareng kontrol makuta anyar tina wabah perusahaan, nyebarkeun sababaraha ukuran anti epidemi mimiti, sareng aktip mastikeun pangwangunan anu teratur sareng stabil pikeun sadaya padamelan.

Kalayan sikap anu tanggung jawab ka masarakat sareng padamel Zhonggu, urang ketat ngadaptarkeun tanaga pikeun lebet sareng ninggalkeun pabrik, sareng sateuacan lebet pabrik, urang kedah parios suhunya, disinfect sareng padamelan anu sanés; urang nolak sadaya unit asing sareng tanaga asing lebet kana pabrik, sareng dina waktos anu sami, kolega kami di daérah wabah ditunda damel, henteu nyésa kasempetan pikeun virus!

8

9

Saban dinten, kami keukeuh nyemprot cai disinféktan di gedong kantor, bengkel sareng asrama pikeun leres-leres disinféksi sapanjang-sudut tanpa sudut maot. Kami ngosok sareng ngabersihan tempat umum sapertos kantor sareng ruang rapat langkung ti dua kali. Dina waktos anu sasarengan, urang nguatkeun beberesih sareng pamariksaan desinféksi juru-juru maot di daérah pepelakan

10

Hiji topéng per jalma per poé

Saha waé di pabrik kedah nganggo masker iraha waé!

11

12

13

14

Tetep nyandak suhu karyawan langkung ti dua kali sapoé

Toilét sareng ruang rapat dilengkepan disinféktan sareng sanitizer tangan

Saatos balik damel, sistem pangiriman khusus sareng tuang misah kedah dilaksanakeun pikeun nyingkahan riungan

15

16

17

Masing-masing departemén anu ditugaskeun khusus jawab pikeun ngawas pencegahan wabah sareng kontrol Departemen

Peryogi unggal pagawé pikeun ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun nyalindungan diri,

Seringkeun ngumbah panangan sareng tetep masker bekas jauh tina sampah.

Dina waktos anu sasarengan, ngalakukeun padamelan anu saé dina klasifikasi sampah sareng ngeureunkeun polusi sekundér!

18

Perang ngalawan epidemi mangrupikeun perjuangan jangka panjang.

Urang kedah ngajaga tingkat waspada anu luhur sareng ulah ngantep dugi ka menit terakhir.

Kuring ngan ukur miharep éta wabah bakal segera réngsé.

Nalika usum semi datang, urang sadayana tiasa jalan-jalan di jalan tanpa topéng

Mudah-mudahan nagara damai sareng masarakatna aman sareng sejahtera!