EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Naon jinis slot anjeun terang ngeunaan mesin vending?

Tampilan:290 Author: Nyebarkeun Waktos: 290 asal:

Ayeuna mesin penjual otomatis henteu ngan ukur ngajual inuman sareng camilan, tapi dugi ka sababaraha produk, sapertos mesin penjual lipstik, mesin penjual es krim, mesin penjual buah sareng sayuran, mesin jual produk sawawa sareng sajabana.

Numutkeun kana produk anu béda-béda, jinis-jinis slot anu béda-béda dipilih, kalebet slot S ngawangun, slot cinyusu / sabuk, locker cabinet sareng slot anu sanés.

Ku kituna, naon slot mesin vending umum?

1. Spring spiral slot

Saluran jenis ieu ngagaduhan ciri struktur anu sederhana sareng seueur jinis komoditas anu tiasa dijual. Bisa ngajual snacks umum, kaperluan sapopoé jeung komoditi leutik lianna, kitu ogé inuman botol.

7a6af06f96b3075d216f93dffe8298f


2. slot sabuk

slot sabuk bisa disebutkeun hiji extension tina slot spring, nu boga loba larangan sarta cocog pikeun barang ngajual kalawan bungkusan dibereskeun sarta henteu gampang ragrag.

9g-mesin-vending-1


3. slot S ngawangun

S-ngawangun slot ieu husus dimekarkeun pikeun mesin vending inuman. Éta tiasa ngajual sagala jinis inuman botolan sareng kaléng. Inuman ditumpuk dina lapisan jero, ngageser kaluar ku gravitasi sorangan, sareng moal nyangkut. Ékspor dikawasa ku mékanisme éléktromagnétik.

19s-mesin vending


4. Loker

Unggal kotak boga panto misah jeung mékanisme kontrol. Sareng hiji kotak tiasa gaduh hiji barang atanapi hiji set barang.

MCS-4D-vending-mesin