EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Naon masa depan ritel swalayan?

Tampilan:275 Author: Nyebarkeun Waktos: 275 asal:

"Anjeun ngan ukur terang saha anu ngojay taranjang nalika pasang surut." 

Paribasa kawentar Buffett keur dikonfirmasi di toko swalayan.

1

Kiwari, teu aya anu nyarioskeun deui ngeunaan toko swalayan.

Éta hartina éta waktuna pikeun neuleuman palajaran ngeunaan "4 milyar duit-ngaduruk" perang.

01 Sanggeus ¥4 miliar duit kaduruk, maranéhanana kabéh indit ngojay taranjang.

Dina Juli 2017, toko swalayan munggaran di Taobao dibuka, sareng ti saprak éta aya gelombang ritel swalayan.

Kaasup Jingdong sareng Suning, seueur pangecér fisik sareng tim kewirausahaan Internét parantos aub dina toko ieu. Pamaén jeung ibukota, kawas lauk mas crucian nyebrang walungan, dituang kana lagu hiji sanggeus sejen.

Aya 138 perusahaan ritel swalayan anu dingaranan Ficus Boxes, F5 Future Store, Take GO, jsb.

2

Numutkeun data konsultasi iResearch:

Nepi ka tungtun taun 2017, 25,000 rak ritel swalayan jeung 200 toko swalayan geus landed di Cina. 

The outlet anyar ritel swalayan geus narik leuwih ti 4 milyar yuan dina total investasi di sakabeh taun, sarta saluareun sorotan tina bicycles dibagikeun.

02 Sagala hal anu kieu, datang jeung indit ogé bisa unknowingly.

Teu aya anu nyangka yén saatos angin usum gugur, ngan ukur bulu hayam anu katingali.

Angkatan munggaran toko swalayan Ficus Boxes di Shanghai ditutup dina Séptémber 2017, sabab henteu tahan suhu anu luhur. 

Saatos lebet 2018, éta parantos ngungkabkeun sababaraha warta négatip sapertos PHK, pergantian eksekutif sareng kagagalan kinerja.

3

Toko genah anu sanés, anu dianggap salaku kuda hideung dina industri genah swalayan dina awalna, nutup langkung ti 160 toko di Beijing dina 31 Juli 2018.

Pausahaan nyatakeun yén éta dasarna bangkrut kusabab karugian bulanan 5 juta yuan, rugi kontinyu sareng kakurangan kapasitas hematopoietik.

4

Rak swalayan, sakali disukai ku modal, parantos murag sapertos domino.

Dina awal 2018, "GOGO" ngumumkeun yén éta parantos lirén operasi, anu mangrupikeun perusahaan rak swalayan munggaran anu ditutup di Cina.

Ti saprak éta, Xingbianli parantos ngagampangkeun pangurangan 60% tanaga BD.

Dina Méi, tujuh koala ngeureunkeun bisnis rak.

Dina bulan anu sami, pembiayaan Guoxiaomei terdampar sareng gajih henteu tiasa dibayar.

Bulan Juni, Hami bangkrut

Dina Oktober, Xiaoshan Tchnology ngalamar likuidasi bangkrut

……

Sajauh ieu, modél ritel swalayan anu kuat dasarna nyatakeun bangkrut.

Sejarah teras-terasan siga anu mirip.

Nalika usum tiis datang, retails swalayan gancang beku.

03 "Entong maén kaulinan modal sareng anu beunghar"

Salaku urang ngomong di luhur

Dina sataun, 138 pausahaan ritel swalayan aub dina tuyere.

Paling leutik tur sedeng-ukuran ngamimitian-up flock kana pasar jeung luncat ka handap.

Tungtungna, éta kapanggih yén Ali jeung Tencent karék nyobaan, tapi maranéhanana éta jero teuing pikeun luncat kaluar.

Candak supermarket swalayan munggaran Ali salaku conto. Éta ngan ukur Toko Pop-up anu parantos aya opat dinten di Festival Penciptaan Taobao.

Nalika waktuna datang, éta ngaleungit lengkep offline.

5

Candak Tencent Self-service Store sabagé Conto

Ieu boh toko in-house di taman atawa Pop-up Store.

6

Dua raksasa éta konservatif pisan dina eksplorasi toko swalayan.

Seuseueurna pangusaha anu henteu terang kaleresan foolishly nuturkeun jas.

Alesan naha toko swalayan geus jadi datar sanggeus periode pondok tina novelty téh sakitu legana sabab ngan toko konsep, nu teu mawa pangalaman balanja hadé, atawa maranéhna bisa ngarobah kabiasaan konsumen'consumption.

Tungtungna, teu anéh yén toko swalayan janten lapangan ékspérimén sains sareng téknologi.

04 "Eceran swalayan masih gaduh masa depan anu cerah saatos toko swalayan gagal"

Sanajan kitu, industri mesin vending geus ngembang pesat di pasar domestik.

Coca-Cola, Wahaha, Ngahijikeun Tatar, JDB, Master.Kong, Mengniu, Yili, Guangming na retailers séjén, kaasup Yonghui, Rosen, liangyou, laigou, Kulawarga Mart disiapkeun ogé.

7

Dibandingkeun jeung genah timer jasa jeung téhnologi immature, ongkos tinggi na pangalaman pamaké goréng, mesin vending ieu jadi beuki loba calakan sarta humanized.

Saatos sababaraha taun pangwangunan, résiko dipikanyaho sareng tiasa dikontrol.

Éta ogé tiasa terus-terusan ngaoptimalkeun komoditi ngalangkungan data ageung pikeun ningkatkeun katepatan pelanggan.

Cai mibanda adaptability kuat, bisa beroperasi sacara mandiri, sarta bisa digabungkeun jeung swalayan sudagar supermarket.

Mesin vending gaduh kaunggulan kalenturan anu luhur sareng béaya rendah.

Ieu saluran pohara merenah pikeun occupying pasar gancang, sarta eta mangrupakeun kaunggulan gede pikeun padagang entrant.

8

Éta mangrupikeun tren yén ritel jasa mandiri bakal populer di hareup.

Kalayan ngaronjatna popularitas kasempetan retails timer jasa, beuki loba model ritel tradisional bakal diganti.

Éta sababna beuki loba raksasa anu gabung dina industri mesin vending.

Sadayana bakal buru-buru ngalakukeun hal-hal anu leres sareng ngajangjikeun.

9