EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Mesin ngajual teu ngan ukur tiasa ngajual barang, tapi ogé haneuteun haté jalma

Tampilan:167 Author: Nyebarkeun Waktos: 167 asal:

Meureun seueur jalma sadar yén mesin penjual otomatis terkenal di Jepang.

Nyatana, éta sami sareng hiji mesin paméran unggal 23 jalma.

Kusabab urang Jepang nyalindung pisan kana milik publik, mesin vending ieu jarang rusak sacara artifisial.

Mesin vending ibarat simbol Jepang.

Naha éta kota anu sibuk

Atanapi padesaan anu jarang pendudukna

Mesin vending aya dimana-mana.

Utamana di padesaan

Mesin vending ieu nyayogikeun kahirupan anu langkung merenah pikeun warga satempat.


Salaku conto, dina usum salju, salju anu kentel parantos nyababkeun seueur masalah ka warga satempat.

Mesin vending mangrupikeun ayana anu merenah sareng haneut.

Jalma-jalma tiasa mésér inuman panas tina mesin vending anu katutup salju sareng haténa bakal dilebur ku inuman anu haneut


Ayana Mesin Penjual "Éndah".

"Kahaneutan" ieu parantos dilebetkeun kana kahirupan masarakat.

Kahirupan parantos ngembangkeun nuju genah sareng gancang.

Tapi upami anjeun hoyong ngudag kanyamanan anu ekstrim.

Éta henteu pernah nyeputan.

Urang kedah langkung merhatoskeun naon anu urang gaduh ayeuna.

Pikeun mikirkeun naon maksudna kabahagiaan. 


Aranjeunna bakal muncul dimana waé.

Sudut daérah pagunungan jauh

Laut leutik didumukan

Tungtung Bumi atanapi Cape Laut

 "Abdi kantos hoyong terang,

Di tempat sapertos kitu

Saha anu ngagunakeun mesin vending ieu? "


Teu paduli kumaha jauhna

Anjeun tiasa mendakan mesin vending.

Éta sora luar biasa.

Tapi éta ogé kusabab popularitas mesin penjual otomatis.


Nalika anjeun henteu tiasa ningali nanaon anu jelas wengi.

Éta lampu mesin vending anu nungtun urang.

Mesin ngajual ieu sumber kabagjaan.

Nyekel inuman panas dina és sareng salju.


Kasenangan ieu parantos lami dilebetkeun kana kahirupan urang.

Kedah dipeunteun ku urang.

Aranjeunna umum pisan yén aranjeunna dianggurkeun.

Sareng urang ogé kedah ngahargaan kahaneutan kahirupan anu parantos urang lalai.

Angeun saeutik ieu.

Éta ogé tiasa nyandak urang kabagjaan anu hébat.