EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Eceran henteu dikelola, masalah naon waé anu kudu diperhatoskeun ku perusahaan mérek!

Tampilan:209 Author: Nyebarkeun Waktos: 209 asal:

Nongfu Spring, Wahaha, Want Want, Unification, Master Kong, Family Convenience, Jingkelong, Good Shop, sareng sektor ritel anu ayeuna ayeuna, dibandingkeun sareng taun-taun tiis taun-taun saméméhna, parantos ngambek dimana-mana, kalayan langkung seueur ranté pasokan sareng sumberdaya saluran . Perusahaan mérek parantos ngalebetkeun pasar, anu nyandak arah anu béda pikeun industri. Di hiji sisi, éta ogé parantos nyababkeun pasar mimiti mikir langkung seueur ngeunaan kumaha perusahaan merek tiasa nyebarkeun saluran ritel anu teu dijalankeun.


Naon poin konci sebaran bebas saluran ritel anu teu dijaga pikeun perusahaan mérek?

Titik 1: Biaya Terminal sareng Balik deui

Biaya sareng pengulangan mangrupikeun topik anu langgeng dina bisnis naon waé. Sanaos ritel anu henteu dijalankeun ngagaduhan kaunggulan anu tangtu dina sumber daya manusa sareng nyéwa, biaya penyebaran skala ageung mesin vending, wadah anu cerdas atanapi toko genah teu kaurus masih tinggi kusabab tingkat pamekaran téknologi ritel anu teu dijalankeun. Kusabab kitu, sanaos henteu aya saluran ritel anu sayogi pikeun perusahaan mérek, aranjeunna kedah ngalaksanakeun padamelan anu saé kalayan biaya sareng perhitungan pangiriman, henteu buru-buru ngadaptarkeun modal hayam di tempat pamungkas.


Titik 2: Perhatoskeun hubungan antara ciri komoditas merek sareng pangguna konsumén

Kusabab lingkungan konsumsi, kasadaran sareng kabiasaan kelompok konsumen utama parantos robih pisan, perusahaan mérek kedah pinuh ngémutan hubungan antara ciri komoditasna sareng konsumén nalika ngadistribusikaeun bisnis ritel anu teu dijalankeun sacara mandiri. Panjang garis produk, kaku produk, atribut umur produk sareng faktor sanés tiasa mangaruhan kinerja saluran dina bisnis anu saleresna. Perusahaan merek kedah ngajantenkeun konsumen salaku pusat sareng cocog sareng komoditas ciri anu nyumponan kabutuhan kelompok konsumen utama.


Intina Key 3: Konstruksi Sistem Kontrol Bisnis

Sistem kontrol bisnis saleresna ngagaduhan dua tingkatan, hiji nyaéta kontrol internal, anu sanés nyaéta kontrol saluran. Sanaos tingkat cerdas terminal ritel anu henteu dijalankeun tinggi pisan, numutkeun pangalaman praktis, kedah internal sareng éksternal nyéépkeun seueur énergi pikeun netepkeun sistem kontrol anu saluyu. Internal sapertos sistem operasi, éksternal sapertos kontrol saluran, anti kolusi, pelestarian aset sareng sajabina. Saluran ritel anu teu dijalankeun mangrupikeun saluran anu anyar kalayan vitalitas sareng keragaman anu hébat. Sistem kontrol saluran anyar sanés kedah ngan ukur ngajaga kalenturan inovasi anu tangtu, tapi ogé ngajaga urutan kanal sareng ngembangkeun bisnis perusahaan. Maka, pikeun kaseueuran perusahaan merek, nyanghareupan kanal sapertos kitu mangrupikeun kasempetan sareng tantangan.