EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Jaman emas mesin vending nembé dimimitian!

Tampilan:419 Author: Nyebarkeun Waktos: 419 asal:

Saatos tilu taun ka pengker, industri ritel anu teu dijaga laun-laun janten "tenang".


Dina Revolusi Ritel, mesin jual otomatis mahal

kirang ti toko genah unattended.

Dibandingkeun sareng rak anu teu dijaga, tingkat karusakan kargo langkung handap sareng konsumsi langkung luhur.


 "Vending Machine" ogé révolusi dina industri ritel

Penampilanna nandaan yén Cina parantos pencét jalan perdagangan ritel dunya.

Sareng lebetkeun terminal ritel dina kaayaan "lebu lebu"


Mesin vending parantos aya di daratan Cina ngan ukur 20 taun

Jumlah total kirang ti 1/10 ti éta di Éropa sareng Amérika.

Tapi éta nyaksian transformasi industri ritel Cina.

Éta ogé sok ngamutahirkeun sareng ngaulang nyerat carita unikna nyalira.

Teu aya pikahareupeun mesin vending kanggo dianggap mesin merchandising.

Kiwari, fungsi mesin vending sanés ngan ukur ngeunaan ngajual barang.


Mesin vending MI

Sababaraha dinten ka pengker, Lei Jun masangkeun telepon Weibo yén telepon MI ngaluncurkeun mesin penjual otomatis di India

Ngaranna "MiExpress"

Ditempatkeun di Manyata Science Park di Bangalore

Konsumén tiasa nganggo akun UPI (pamayaran smartphone)

Sareng Pamayaran nganggo kontan, kartu debit, kartu kiridit, jst.

Sareng mesin vending ieu dihasilkeun ku Zhonggu Technology OEM Co.ltd.


Numutkeun rencana éta, MI bakal neraskeun nempatkeun mesin vending kana daérah umum sapertos stasiun Metro, bandara sareng mall balanja di kota-kota India utami dina sababaraha bulan ka payun.