EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Masa depan mesin vending tanpa jaga

Tampilan:286 Author: Nyebarkeun Waktos: 286 asal:

Di pikahareupeun, aya tilu arah ngeunaan paningkatan sareng transformasi mesin vending salaku bantalan:

Hiji, ngamutahirkeun saluran jual. 

Kayaning ngajual mandiri sasarap, mesin kosmétik mesin penjual, mesin sampling heula U, mesin és krim cerdas sareng sajabina.


Kadua, langkung nutup pikeun kabutuhan pangguna

Numutkeun ka skénario, pamahaman kaperluan pangguna pikeun nyayogikeun jasa anu pas.

Pilihan barang sareng jasa anu ditargét ogé arah ka hareup.


Katilu, iklan 

Hal ieu diberdayakeun pikeun ningkatkeun interaksi sareng perusahaan nalika ngajual komoditas, sareng ngarobih metode iklan atanapi pamasaran pikeun mérek.


Dina pasang surutna jaman, pasar mesin jual beuli anu teu dijaga sapertos sapotong gajih ageung, anteng ngantosan pembagi panon macan. Operator kedah ngarobih pamikiranana, ngarobih, sareng ngaréspon pamekaran kaayaan pasar kalayan pamikiran anu langkung fleksibel sareng ati-ati, sahingga nilai komérsial anu dilaksanakeun ku industri mesin penjual otomatis henteu ngagaduhan peran tiasa ngagaduhan peran anu langkung ageung.