EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

NGOMONG TEU? Buka bar snack di sakola?

Tampilan:260 Author: Nyebarkeun Waktos: 260 asal:

Warta beurat!

Salila dua sesi,

Sina-weibo resmi China News Network tulisan:

Kamentrian Atikan ngarumuskeun Perda sacara jelas:

Ti 1 April 2019

Sakola primér, sekundér sareng taman kanak-kanak henteu diidinan nyetél bar jajanan, supermarkét sareng tempat usaha pangan sanés.

Upami aya kabutuhan pikeun nyetél éta, idin bakal didapet nurutkeun hukum.

1

Dimimitian bulan payun, Siswa Sakola Dasar sareng Menengah di sakumna nagara kedah pamit ka jajanan sakola.

Dina basa sejen, jumlah mesin vending nu meunang lisénsi écés bakal nambahan correspondingly. Ieu undoubtedly bakal ngamajukeun ngembangkeun anyar 24 jam timer service calakan retailing di kampus jeung ngajaga tumuwuhna cageur siswa.

2-1

mesin vending Zoomgu di kampus

Ngamajukeun manajemén dahareun séhat tina mesin vending, sapertos susu suhu rendah sareng cai nginum anu séhat.

Ngahindarkeun tuangeun anu luhur uyah, gula tinggi sareng gajih tinggi asup ka kampus

Numutkeun kana CCTV-2, susu suhu rendah parantos janten arus utama pasar masa depan.

Saatos ngalaman isin disababkeun ku Sanlu Susu Bubuk Kajadian, industri susu geus di perjuangan. Teu lila pisan, wawakil NPC nempatkeun maju nagara baris ngaronjatkeun rojongan na pikeun industri susu, sarta industri patali ogé bakal meunang kasempetan anyar.

3-1

Profesional nyarios yén kota tingkat kahiji sareng kadua mangrupikeun daérah konsumsi utama produk susu di Cina. Kota tingkat katilu jeung kaopat dina tahap budidaya. Beuki loba kulawarga urban bakal ngudag gizi sarta kaséhatan di mangsa nu bakal datang, nu bakal mawa increments anyar pikeun usaha susu.

4-1

Susu haneut ngagaduhan syarat anu luhur pikeun asal susu. Éta kedah disimpen dina kulkas salami 3-5 dinten, seger, langkung aman, langkung alami sareng bergizi, sapertos 'buah seger'.

Nilai gizi susu suhu rendah jauh ngaleuwihan tina suhu normal. Ahli susu nunjukkeun yén susu seger anu bergizi, seger sareng aman mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun murangkalih, khususna zat aktif dina susu seger.

5

Kumaha susu suhu rendah tiasa asup kana kahirupan umum, sakola, padumukan, gedong kantor, supados kahirupan masarakat langkung séhat sareng langkung saé? Rupa-rupa tren nunjukkeun yén mesin vending susu suhu rendah mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun masalah ieu.

Zoomgu-suhu low mesin vending susu dikembangkeun pikeun ngajawab masalah ieu.

mesin vending Zoomgu

Suhu tiasa disaluyukeun sacara bébas, ngajaga kasegaran sareng nutrisi produk susu

7-1

Yili susu Low-suhu di kampus

Zoomgu mesin vending susu-suhu low geus favored ku loba merek kusabab perenah merenah sarta téhnologi dewasa.

8-1

9

10-1

Skenario mesin vending Zoomgu

Dina akhir taun 2019

Dina Konférénsi Rakan WeChat Pay

13-1

mitra strategis Zoomgu urang

Sistem Pangimeutan Cloud SaaS

"Solusi tina mesin vending susu 's Wechat Kaanggotaan Card "

Kéngingkeun Penghargaan Kasus Anu Unggul pikeun Peralatan Mandiri

14

15-1

Sistim ngawaskeun Awan Saas

Lahirna Solusi Kartu Kaanggotaan Wechat

Hayu operator gampang balikkeun modal, pendapatan katingali

Ningkatkeun jumlah pameseran diulang ku konsumén

Real-time akuisisi data, pamasaran precision

Kéngingkeun layanan palanggan sareng dukungan téknis, ngahémat usaha sareng operasi

Tata perenah Mesin Vending Susu Suhu Rendah

Ieu kawas nambahkeun jangjang ka macan.

16

samentawis éta

Pikeun Brand Pangusaha

Kami bakal nyayogikeun promosi merek, sumber saluran kualitas luhur

17

Produksi bets Mesin Vending Susu Pasteur sareng Susu Caang

18

19

Naon deui

Kartu umum, Kartu Kampus, Kartu Komunitas

Tilu jenis kartu kaanggotaan, pisan fléksibel

Bisa disebutkeun yen "hiji kartu dina leungeun, euweuh worries ngeunaan ngajual barang"

20

21

22

23

Pilihan leuwih penting batan gawé teuas.

24