EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Mesin jual susu, kasempetan Nugget dina kaayaan gelombang ritel anyar!

Tampilan:291 Author: Nyebarkeun Waktos: 291 asal:

 "Pasar ritel-suhu low domestik boga jualan taunan leuwih ti 35 miliar yuan di 2015 sarta 110 miliar yuan di 2017. Aya spasi considerable di pasar ritel susu-suhu low. Dina waktu nu sarua, sanggeus New Hope na Nestle diasupkeun kana industri mesin vending timer jasa, loba perusahaan susu mimiti nuturkeun nepi.

Kumaha cara ningkatkeun sareng ngarobih industri tradisional?

Tantangan naon anu dibawa ku mesin vending ka industri susu?

Ampir dua taun

Industri FMCG parantos ngalaman tangtangan anu teu pernah aya

Internét ngagancangkeun penetrasi offline tradisional

Ampir seuseueurna penjualan merek parantos turun ka tingkat anu béda-béda,

Anu ogé kalebet industri susu

2016 "Panduan Diet Warga"

Asupan poean sawawa nyaéta 300g

Tapi 80% warga domestik henteu dugi ka standar

Data ieu nunjukkeun yén aya rohangan anu lumayan pikeun pasar penjualan susu suhu rendah!

Disarankeun asupan produk susu sawawa dina tungtunan dietary nasional

Perbaikan kontinyu tina téknologi anyar

Mesin vending susu gaduh prospek anu saé, sareng mode jual lampu bakal janten aliran utama Retailing ka hareup.

Zoomgu gawé bareng jeung Mengniu, Yili, susu caang

牛奶111       Susu

Numutkeun data Alibaba

Penjualan mesin vending inuman akun pikeun 65% tina pasar.

Sareng susu langkung populer tibatan inuman.

Masa depan mesin vending susu masih pisan ngajangjikeun.

Susu anu dikirimkeun ka masarakat kaayaan konsumsi relatif leutik, lolobana jalma milih meuli susu kotak di supermarket.

Loba kolot ngora hayang barudak maranéhanana nginum susu seger unggal poe.

Mesin vending susu tiasa disterilkeun sareng tetep haneut

Éféktif ngajaga freshness jeung gizi susu

Kebangkitan "Internet + Éceran Anyar"

Ngadegna platform online tiasa ngajawab masalah aliran kaleuleuwihan industri susu tradisional.

Zoomgu téhnologi & elmu Co., Ltd

Panyadia Solusi Layanan Téhnologi Ritel Anyar Unmanned

Panyadia Solusi Retail Anyar Unmanned

Kami tulus ngarepkeun damel sareng anjeun.

Pikeun ngarebut kasempetan pasar sareng ngadamel kasempetan anu suksés