EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Sayuran Seger sareng Mesin Penjualan Buah

Tampilan:620 Author: Nyebarkeun Waktos: 620 asal:

Produk seger mangrupikeun kabutuhan sadidinten jalma biasa.

Kalayan ngembangkeun kontinyu e-commerce, pasar e-commerce seger di Cina bakal teras-terasan tumuh dina sababaraha taun ka pengker.


Off-line masih kakuatan utama, tapi kamekaran online gancang:

Pasar konsumén seger China masih bakal offline, nyatakeun 75% - 85% pangsa pasar, produk seger online dimimitian telat, tapi moméntum pertumbuhan gancang.

Kelas menengah luhur sareng konsumén makmur, konsumén generasi anyar sareng pembeli online anu berpengalaman mangrupikeun tilu kakuatan konsumsi utama pikeun ngamajukeun kamekaran bisnis online seger.

Numutkeun kakuatan panggunaan pasar anu béda sareng kamungkinan pamekaran sisi pasokan, diperkirakeun yén konsumsi seger online bakal nyatakeun 15-25% tina total konsumsi seger di kota sareng kota dugi ka taun 2020.

Salaku salah sahiji wakil ritel anyar mesin vending calakan anu teu dijaga,

Zoomgu bakal nyayogikeun Sistem Layanan Awan sareng nyetél toko fisik di komunitas anu paling caket kana pangguna.

Mesin vending seger populér di masarakat kusabab tilu alesan:


1. Pondokkeun jarak balanja.

Mesin vending seger dilebetkeun kana koridor atanapi kebon umum kabupaten, janten ngan ukur 3 menit kanggo mésér sayuran.

Biasana, peryogi sakitar sajam kanggo angkat ka supermarket sareng ngantri ngantunkeun rekeningna.

Kalayan jam ieu, tuangeun siap nganggo mesin vending.


2. Langkung merenah pikeun sepuh anu balanja.

Di seueur kulawarga, jalma ngora damel di luar, nyéépkeun sepuh di bumi pikeun nyandak murangkalihna masak.

Jalma kolot jauh kurang aktip sacara fisik tibatan jalma ngora.

Aranjeunna masak sareng murangkalihna dina waktos anu sami, sareng énergina sumebar.

Kalayan mesin lénsa, aranjeunna tiasa mésér tuang tina jarak anu paling pondok, masak gancang sareng nyandak murangkalihna langkung saé.


3. Sayuran langkung seger.

Mesin vending seger ngagaduhan fungsi tetep seger, sareng sayuran dina rak langkung seger dina mesin vending tibatan di supermarket, anu langkung kondusif pikeun kahirupan anu séhat.


4. Pikeun investasi, langkung stabil pikeun ngalakukeun proyek pasar komunitas, béaya rendah sareng pengembalian biaya gancang.