EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Naha mesin penjual otomatis bakal janten trend di hareup?

Tampilan:422 Author: Nyebarkeun Waktos: 422 asal:

Ditilik tina pamekaran mesin vending, aranjeunna némbongan salaku akibat tina transformasi struktur industri anu padet pikeun kuli kana masarakat anu intensif téknologi. Produksi skala ageung sareng konsumsi sareng parobihan pola konsumsi sareng lingkungan penjualan peryogi saluran sirkulasi énggal, sedengkeun biaya tenaga kerja pikeun supermarket tradisional, department store sareng saluran sirkulasi énggal sanésna, ditambah ku keterbatasan ti situs, genah balanja sareng faktor-faktor sanés, mesin vending anu henteu hadir janten hal anu diperyogikeun.

Dina hal nyayogikeun mesin vending tiasa pinuh kakurangan sumberdaya manusa sareng adaptasi sareng parobihan lingkungan konsumsi sareng pola konsumsi. Kalayan modal anu kirang diperyogikeun sareng kirang nyicingan rohangan, mesin penjual otomatis 24 jam tiasa langkung hemat tanaga kerja, langkung pikaresepeun pikeun ngarangsang panasaran balanja sareng solusi anu saé pikeun naékna biaya tenaga kerja.

Industri mesin vending ngalih ka téknologi inpormasi sareng rasionalisasi salajengna. Pangembanganana komitmen pikeun ngahémat sumber énergi, mesin ngajual minuman hemat energi parantos janten arus utama industri, mesin penjual otomatis ieu tiasa ngajaga inuman anu tiis sanajan kulkas dipareuman, ngahémat listrik 10-15% tina mesin penjual tradisional. Mesin vending bakal langkung hemat énergi sareng berorientasi multifungsi sabab urang parantos asup kana 21st abad.
Otomatisasi mangrupikeun tren anu teu kaampeuh, urang
'Kuring bakal ningali alat-alat langkung calakan ngagentos kuli tradisional, naha dina manufaktur, ngalayanan atanapi ritel, prospek industri mesin vending cerah dina kaayaan ieu.