EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

Investasi 1.2 milyar Alibaba dina saham mimiti mesin vending! Kumaha carana maén dina babak kadua gim ritel anu teu dijalankeun?

Tampilan:248 Author: Nyebarkeun Waktos: 248 asal:

1

Henteu lami ti harita, Ali nanem modal 1.2 milyar Youbao salaku saham anu munggaran dina bidang ritel anu teu dijalankeun, janten fokus perhatian dina industri kontainer anu cerdas sareng bahkan industri ritel anu teu dijalankeun.

2

Alibaba, sadayana sadayana kenal kana éta, ayeuna, tata ruang strategis "ritel énggal" Alibaba tina komérsial awal parantos dimimitian.

Dina bidang ritel henteu dijalankeun, Ali parantos kantos ngiringan investasi skala leutik.

Industri mesin lénsa bakal janten pelengkap anu saé pikeun industri ritel sanés Ali.

Ngalangkungan pasar ageung ritel tanpa awak sareng ngahubungkeun perenah strategis Ali sacara ritel anyar

4

3

Ali parantos netepkeun kaunggulan dukungan mutlak ngalangkungan Alipay.

6

Matriks online kuat Ali, data dasar, jasa pamayaran, sareng ngawangun saluran ritel ageung anu ngahijikeun online sareng offline, ieu bakal nyandak dukungan anu kuat sareng pangaktifan digital sareng nyayogikeun amunisi anu cukup pikeun intelektualisasi, diversifikasi sareng gancangna mesin jual otomatis.

Industri ritel jalan pisan di 2018

Wal-Mart nutup 16 toko dina satengah taun

168 Kulawarga Lingkungan Ditutup Sapeuting

Kémah Tencent sareng Ali terus tumuh sareng ngusahakeun usaha ritel fisik

Ningali deui industri ritel dina sataun katukang

Kalayan Umurna Populasi Cina

Biaya kuli di Cina naék lima kali lipat dina dasawarsa ka tukang

Alian karyawan di Cina ningkat ku 8% di 2016.

No 1 di dunya

Samentara éta, total nyéwa Cina naék ku 7%.

Untung Toko Entitas Offline Ngirangan

Produksi skala ageung, konsumsi sareng parobahan pola konsumsi sareng lingkungan penjualan peryogi saluran sirkulasi énggal.

Langkung seueur pamilon kaluar-industri anu ngagaduhan latar anu beunghar anu tuang kana industri.

NongFu Spring, Hayang hoyong, Wahaha, Uni-Présidén sareng mérek kadaharan tradisional tradisional ogé parantos mimiti ngiringan industri mesin penjual otomatis, anu nunjukkeun pamekaran lapangan ieu nyaéta tren.

7

8

11

10

12

Numutkeun data anu relevan anu relevan

Pasar Ritel Tanpa Bumi Domestik di 2017

Perkiraan konservatif ukuran urus ngadeukeutan 20 milyar yuan

Diperkirakeun langkung ti 65 milyar dina taun 2020.

Tingkat pertumbuhan sanyawa tilu taun sakitar 50%.

Mesin Penjual Tanpa Manusia di Cina ku 2020

Langkung ti 2 juta unit bakal dilarapkeun

Tumuh majemuk sakitar 50% dina tilu taun

Mesin vending mérek-eksklusif parantos janten arah énggal di pasar

Mesin Penjualan bakal janten saluran promosi produk énggal sareng média pamasaran mérek

Pasar henteu aya tungtungna sareng prospek henteu aya watesna.

13

Vénomér Zoomgu nyayogikeun mesin vending full-range kualitas luhur di dunya, sareng nyayogikeun produk khusus sareng solusi ritel swalayan swalayan pikeun kabutuhan pelanggan anu béda.

Hoyong gabung sareng anjeun pikeun nyiptakeun perobihan énggal dina ritel pinter!

14

Zoomgu vending KELEBIHAN

15

1. salami 15 taun, kami geus fokus kana manufaktur mesin, 200,000 pabrik méter pasagi pabrik, 150,000 unit per taun kapasitas produksi, desain hardware anu kuat sareng kamampuan ngolah.

2. Efisiensi produksi mesin vending stereotip skala ageung pisan, biaya lini produksi kirang, kualitasna stabil, sareng kapasitas produksi dijamin.

3. Volume produksi sareng penjualan ageung, volume kiriman bulanan ampir 6K set / bulan, volume pameseran taunan mangrupikeun ratusan juta, sareng biaya pameseranna langkung handap tibatan pangguna biasa, janten ngagaduhan kaunggulan anu ageung biaya asesoris mesin vending, ngasilkeun euyeub ka konsumén.

4. Otomatis pipa tekanan tinggi mesin foaming, kentel lapisan insulasi foaming, kapadetan tinggi ultra-mikro-liang, kandel insulasi, langkung hemat énergi sareng langkung hemat daya.

5. Suhu konstanta suhu sareng suhu handap anu tetep sareng kalembaban, anu dianggo pikeun nguji kinerja mesin vending di lingkungan anu ekstrim sareng iklim, parantos nyumponan sarat desain.

6. Laboratorium kabut uyah, dianggo pikeun anti oksidasi sareng uji anti korosi tina bahan logam, pikeun maksimalkeun pungsi kahirupan produk;

7. VIP Cloud Platform Management System + WeChat Cloud Management System gratis dianggo saumur hirup, manajemén alat, eupan balik kalepatan, monitoring operasi, parobihan harga jauh, modifikasi logo, saklar waktos jauh. Pangiriman Wechat Notification sareng manajemén terpadu sanés iraha waé sareng dimana waé;

8. Tim propésional kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman dina desain mesin vending sareng pabrik, nyayogikeun nasabah kalayan rupa-rupa desain sareng manufaktur.

Gotong royong sareng Zoomgu vending:

Anjeun tiasa langsung gaduh tim produksi sareng pabrik kelas munggaran Cina, ngalangkungan pemasok mesin penjual otomatis di Cina. Sareng teu aya biaya panyusutan ageung, biaya pangwangunan, beban biaya padamel anu ageung, ngahémat waktos anjeun sareng énergi berharga, sacara signifikan ngirangan biaya pabrik anjeun, sahingga anjeun tiasa fokus kana daya saing inti anjeun pikeun kéngingkeun kaleuwihan kauntungan.