EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

30 mesin vending aheng di dunya, naha anjeun kantos nganggo éta?

Tampilan:893 Author: Nyebarkeun Waktos: 893 asal:

Naha saur anjeun ngan ukur aya snacks dina mesin vending? Éta kasalahan ageung, cupcakes, sneaker, keuyeup, roko, kaviar, palang emas ... Ngan anu teu disangka-sangka, henteu tiasa dipendakan.

Ieu mangrupikeun 30 mesin vending aheng anu dikumpulkeun sareng disebarkeun ku Business Insider di sakumna dunya.

1. Di jalan-jalan di New York, Los Angeles sareng Dallas, aya mesin penjual roti cupcakes 24 jam. Anjeun tiasa mésér cupcakes anu lezat sapertos marshmallow coklat nganggo kartu kiridit.

2. Mesin vending pikeun keuyeup buluan seger tiasa dipendakan di stasiun bawah tanah utama di Nanjing, Cina. Ieu ogé mesin vending yuyu langsung di Cina, anu ngajual rata-rata 200 yuyu live sapoé.

3. Di Taiwan, masarakat tiasa mésér topéng médis tina mesin vending, utamina nalika panyawat flu avian.

4. Di seueur penjuru dunya, kalebet hotél ieu di Abu Dhabi, ogé aya mesin jual emas pikeun emas.

5. Pasang koin kana mesin vending di Tokyo, sareng jalma anu asli bakal masihan anjeun permén. Sanaos bertentangan sareng konsép perdagangan otomatis, éta ogé pikaresepeun.

6. Di Jepang, masarakat tiasa mésér kopi kaléng dina mesin vending jalan Suntory.

7. Gagasan beberesih kulit sok muncul nalika anjeun ka kamar mandi sareng ningali diri dina kaca. Upami anjeun di Hollywood, California, anjeun tiasa ngalih ka Proactive kanggo ngalereskeun mesin vending.

8. Mesin ngajual otomatis pikeun susu atah organik tiasa dipendakan di London tengah, dimana patani nambihan susu atah ka mesin vending sareng ngajual langsung ti kebon pikeun nyingkahan larangan penjualan susu atah di toko Inggris.

9. Mésér permén dina mesin ngajual Puerto Rico tiasa kéngingkeun tabung odol Colgate gratis. Dina waktos anu sami, kecap "Tong hilap sikat waos anjeun" bakal ditayangkeun dina layar LED. Colgate ngalantarankeun pesen kaséhatan ku cara kieu.

10. Di tungtung wétan kota Vancouver, anjeun tiasa mendakan mesin lénsa panyaring obat-obatan salaku fasilitas pelayanan publik pikeun ngagentos anu lami pikeun nyegah panyebaran panyakit.

11. Saatos survei dukungan murid 85%, Universitas Spensburg, Pennsylvania, ngenalkeun mesin penjual obat Plan B, sareng sakola-sakola sanésna, sapertos Pomona College, bersaing nuturkeun kaayaan éta.

12. Mesin ngajual éléktronik éléktronik di Inggris didirikan di warnet caket Pusat Teknologi Silicon Valley Leutik di London Wétan dina Maret 2014. Ngalangkungan mesin vending ieu, Bitcoin tiasa ditukeurkeun artos kertas.

13. Di Los Angeles, jalma-jalma anu lapar tiasa mésér gulung Méksiko siap pakai tina mesin vending $ 3, kalebet sosis Spanyol, kentang panggang, daging asli, kentang sareng sapi abon.

14. Perusahaan anu ngadamel tortilla Méksiko ogé ngadamel mesin vending pizza anu nganggo oven kanggo ngadamel pizza 10 inci dina 90 detik.

15. Farmer's Fridge, anu ngamimitian di Chicago, nempatkeun salad dina kaléng anu disegel sareng dijual dina mesin vending, mimitian ti $ 8.

16. Brooklyn, New York, ngagaduhan mesin vending otomatis anu disebat Swap-o-matic, anu ngamungkinkeun urang dagang barang anu henteu dihoyongkeun pikeun barang énggal tanpa artos.

17. Ngalayanan konsumén anu langkung canggih, mesin ngajual rokok ieu ngical dugi ka 25 mérek cigars kualitas tinggi impor dina harga kisaran $ 2 dugi ka $ 20.

18. Mesin caviar vending di mall Los Angeles hargana antara $ 5 sareng $ 500 per ons.

19. Sampanye dijual dina mesin penjual otomatis di London. Botol saku hargana $ 29 sabotol.

20. Salila Piala Dunia 2014, mesin jual otomatis dipasang di Stasion Metro Sao Paulo pikeun ngajual baju seragam Tim Bal-balan Nasional Brasil, ngagampangkeun kipas fanatik.

21. Hangzhou, Cina, ngagaduhan mesin jual mobil anu cukup ageung. Éta ngan ukur biaya 3 yuan per jam kanggo nyéwa mobil. Sanaos kecepatan luhurna ngan ukur 50 mil, kendaraan listrik tiasa ngirangan seueur polusi knalpot kendaraan.

22. California, anu ngagaduhan lisénsi ganja médis, ngagaduhan mesin jual ganja, anu gampang sapertos ngagaleuh sakantong keripik kentang. Hargana $ 15 dugi ka $ 20 sakantong sareng tiasa dipésér saatos sababaraha jam sidik sidik.

23. Coca-Cola Spanyol jus jeruk nipis Limon & Nad tiasa dipésér kalayan harga anu beda-beda di daérah anu béda-béda. Jus jeruk nipis tiasa dipésér dina mesin vending kalayan harga langkung mirah dina cuaca panas.

24. Di Perancis, tukang roti ngenalkeun dua mesin vending iteuk. Fans tiasa mésér iteuk seger 24 jam iraha waé, bahkan wengi.

25. Ngagem sapatu keuneung luhur pikeun pésta wengi tiasa nyiksa. Mesin vending anu ngajual sapatu lemes sareng nyaman di California sareng Las Vegas ngajawab masalah awéwé.

26. Dina raraga ngamajukeun dinten ngajalankeun, mérek sapatu olahraga New Balance, gawé bareng sareng Westin Hotel, ngaluncurkeun mesin penjual otomatis anu ngical peralatan ngaji gratis (artos $ 150). Anu mésér kedah nyerat dina komputer di payuneun mesin vending ngalangkungan Twitter: "Abdi hoyong [email dijaga]# Hari Lari Nasional ".

27. Amazon, raksasa e-commerce, ogé parantos ngalebetkeun pasar mesin vending, nyetél mesin vending Kindle Fire di Bandara McCarran di Las Vegas pikeun ngajual e-reader sareng asesoris ka wisatawan anu kakurangan hiburan.

28. mesin vending mahiwal henteu énggal. Dina taun 1949, aya mesin penjual layar panonpoé kalayan nozel semprot, sareng 30 detik semprot hargana ngan ukur 1 sén.

29. Pangusaha Philadelphia Marvin Kilgore nyéwa 40 mesin vending pikeun ngajual rambut manusa pikeun kuitansi rambut awéwé, pangaosna antara $ 60 sareng $ 250 sapotong.

30. Perusahaan di Turky parantos ngaluncurkeun mesin vending otomatis anu dagang botol didaur kanggo katuangan anjing sareng cai. Nalika botol plastik dilebetkeun kana mesin, tuangeun anjing sareng cai bakal ngalir kaluar pikeun ngabantosan anjing-anjing anu sesat. Zoomgu ngalaksanakeun produksi OEM mesin khusus,

ti gambar desain nepi ka produksi sampel,

teras kana produksi masal, ogé pamekaran program, dok,

penampilan kaindahan, operasi mesin,

kami bakal nyayogikeun layanan pendukung hiji-eureun.

Di Cina

Sadaya mesin tiasa disayogikeun dina Zoomgu