EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

123.9 milyar RMB pasar és krim di Cina!

Tampilan:257 Author: Nyebarkeun Waktos: 257 asal:

Nalika ngeunaan usum panas, kuring mikir langit biru anu dicét minyak dina setting anu aheng.

Sonten, kuring ngalangkungan angin di jalan anu masih aya panas résidu.

Pager baheula ditutupan bayangan héjo poék naker.

...

Tangtosna

Usum panas tanpa és krim nyaéta hooliganisme.


És krim mangrupikeun tuangeun anu populér.

Naha anjeun damel, diajar atanapi liburan

Gelas és krim modis sareng lezat

Salawasna ngantep tekanan éta angkat

Mawa kabagjaan anu teu aya watesna pikeun jalma

Sareng parantos dikembangkeun dugi ka ayeuna.

És krim henteu deui kakhususan usum panas.

Malah dina usum salju salju

Masih seueur jalma anu ngagaleuh.

Salami 10 taun ka pengker, tingkat kamekaran taunan produksi és krim sareng penjualan di Cina parantos aya sekitar 10%.

Ayeuna, pasar és krim ngagaduhan skala ampir 100 milyar Yuan di Cina,

sareng parantos ngalangkungan Amérika Serikat salaku konsumén és krim panggedéna di dunya.

Dina taun 1990an, Wall sacara resmi asup ka pasar Tiongkok, sareng industri és krim di Cina mimiti maju.

Merk lokal Yili sareng Mengniu naék pesat.


Dina April taun ieu, kami kenal sareng Moslian, Starbucks ngenalkeun séri és krim yogurt, és krim. produk.


Numutkeun kana statistik LAND PEACE MEDIA ,

Pusat Panilitian Pasar És Krim di Cina

Total pasar és krim di Cina ngahontal 123.937 milyar yuan.

Produksi sareng penjualan dugi ka 5.064 juta ton

Maksudna, Ampir 4 ti 10 urang di Cina gaduh és krim

Jalma-jalma daék ngantri berjam-jam kanggo sacangkir susu susu hideung net.

Éta ogé hoyong mésér inuman atanapi kopi panas gancang nalika badé angkat.

Tapi masih seueur kasulitan dina ngagaleuh és krim di toko.

Mesin és krim és krim mimiti aya dina waktos ayeuna

Cina mangrupikeun nagara ageung pangan

Éta ogé nunjukkeun pasar anu lega.

Baxi Diasupkeun És Krim Mesin Penjualan Vending

Awal taun 2011, Baxi parantos ngoperasikeun alat-alat mesin es krim.

Numutkeun kana operasi data Baxi, modél kanal ieu leres-leres tiasa dilakukeun tanpa hariwang ngeunaan kameunangan.


És krim mesin jual

Henteu diragukeun, éta langkung caket kana kabiasaan konsumsi masarakat modéren.

Modél penjualan ieu cocog pikeun kabutuhan nonoman.

Nyatana

Mesin Penjualan És Krim Cerdas

Dimana waé anjeun nempatkeun éta

Tiasa janten pemandangan anu indah

Mikat jalma anu laluasa

Popularitas mesin és krim

Jauh Cicih Model Penjualan Toko Fisik


Mesin és krim és krim henteu langkung ti penjualan anu saderhana.

Sabalikna, tutup-tutup konsumsi jinak produksi, penjualan, publisitas sareng kauntungan parantos kabentuk.

Anu mangrupikeun pabrik ngolah és krim inovatif.

Maka, urang kedah ngendalikeun kualitas és krim sacara ketat.

Ati-ati pilih bahan baku--

Bahan anu goréng bakal sacara langsung mangaruhan rasa sareng tingkat pameseran.

És krim ngan dilakukeun dina 30 detik ngalangkungan terminal mandiri.


Salaku tambahan, kebangkitan budaya kaséhatan ngajantenkeun konsumén langkung merhatoskeun tuangeun sareng kualitas és krim

Mesin és krim és krim tiasa ngadamel rupa-rupa kombinasi bahan sareng selera.

Pastikeun suhu sareng rasa és krim.


Naha anjeun ngaku atanapi henteu.

Modeu anu teu dijaga lirén.

Teu sadar, éta parantos diintegrasikeun kana kahirupan sadidinten masarakat kota.

Mesin vending parantos janten simbol penjualan ritel énggal

Sareng salah sahiji cara konsumsi anu pikaresep pikeun konsumén ngora

Mesin Penjual mangrupikeun Trén Pangwangunan Kahareup

Nyatana, dina widang tuangeun, mesin vending parantos seueur dianggo.

Tapi éta ngalibatkeun panyimpenan cryogenik bahkan beku.

Ayeuna, sababaraha perusahaan tiasa ngalakukeun éta lengkep.

Dinten ieu kuring hoyong nyarankeun perusahaan anu hadé pikeun mesin és krim anu cerdas.

—— Teknologi Jibing calakan di Propinsi Hunan.

Mesin Penjual És Krim Lemes.


Situs wéb: www.zoomgu.com

Taros Kami: [email dijaga]