EN
sadaya Kategori
EN

[email dijaga]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604559178123666.jpg

Mesin penjual kopi mi sareng Piala Zoomgu

Ieu mesin cangkir mi kami. Éta sampurna pikeun lokasi ritel anu ramé, toko serbaguna, atanapi dimana waé rohangan lantai kalayan harga premium.
Éta dirarancang numutkeun ka ergonomis sareng konsumén henteu kedah ngabengkokkeun nalika nyokot produkna tina mesin. Mesin ieu ngagaduhan kapasitas 300-800 barang tunduk kana ukuran produk. Éta tiasa nyumponan tungtutan fungsional konsumén boh kabutuhan psikologis.
Pesen mesin Zoomgu khusus anjeun dinten ayeuna! Janten anu pangheulana industri gaduh mesin vending séhat anu ngabubarkeun taneuh ieu.

Inpormasi parameter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1400 mm, D: 790 mm

Kapasitas: Sadaya mie cup 150 pcs, kofee 130 gelas

Modél: ZG-60GC4 (19SP)


Fitur

● Cocog sareng pilihan pamayaran anu béda. Payech Pay, Alipay, nota, koin, kartu kiridit, pangenalan wajah, sareng sajabana

● Sistem derek anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina rusak (nalika dikaluarkeun

● panto otomatis ku sénsor pikeun nyegah produk / panangan dicubit.

● Jandéla panempoan ageung sareng gelas tempered (anti ledakan, anti vandalisme sareng awét).

● Kapasitas ageung, dugi ka 300 produk (tunduk kana ukuranana).

● Slot universal, cocog sareng rupa-rupa produk.

● layar beresolusi luhur 19 inci, pangalaman balanja anu gampang sareng merenah sareng cocog sareng iklan.

spésifikasi
ZG-60GC4 (19SP)
ukuranH: 1940 mm, W: 1400 mm, D: 790 mm
System pamayaranBill, koin, koin Dispenser (MDB Protocol)
beurat   440 kg
suhu  4-25 ° C (bisa diatur)
pilihanNepi ka 60
catu daya AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitassadaya  mie cup 150 pcs, cofee gelas 130
panganteur baku MDB / DEX / RS232
garansi1Tembungan
kakuatanBiasa 85 W, Didinginkan 505 W, Ngabahekeun 1800W
meunang milihWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pamayaran kartu Kaanggotaan / kartu IC
aplikasiSakola, bank, kantor, pabrik, taman, subway stasiun, bandara, hotél, rumah sakit, balanja jsb.


panalungtikan