EN
Të gjitha kategoritë
EN

[email mbrojtur]

Telashe në qitje

Pas shitjes shërbimi


Ne ofrojmë një (1) vit garanci dhe mbështetje teknike gjatë gjithë jetës.

Nëse makineritë operohen / përdoren sipas udhëzimeve dhe siç duhet dhe ndonjë nga pjesët prishet brenda periudhës së garancisë, ne do të dërgojmë pjesë të reja falas.

Ndonjë nga problemet / problemet që paraqiten blerësit mund të na drejtohen për zgjidhje për zgjidhjen e problemeve.

Ne nuk do të jemi përgjegjës për asnjë nga rrethanat e mëposhtme:

a Makineria prishet për shkak të përdorimit jo të duhur të pronarit / operatorit pasi makina është aprovuar / pranuar kur ajo mbërrin për herë të parë.

b Dëmtimi nga instalimi ose vendosja e pasaktë.

c Ekran LCD / prekës i dëmtuar për shkak të ekspozimit ndaj dritës së fortë të drejtpërdrejtë.

Ne jemi në internet 12 orë / ditë * 5 ditë / javë (8: 00-20: 00, Koha e Pekinit) për mbështetjen pas shitjes.