EN
Të gjitha kategoritë
EN

[email mbrojtur]

Problemi që mund të keni

Zgjidhja e makinës për shitjen e ushqimeve të freskëta
 • Sistemi i ngritjes inteligjente

  Makinat shitëse të ushqimeve të freskëta Zoomgu kanë sistemin e ashensorit për të zgjidhur problemin me Easy to fall dhe dëmtimin.

 • Kontroll i zgjuar i temperaturës

  Përdorni teknologjinë e kontrollit të temperaturës, mbajeni të freskët

 • Analiza e shitjeve

  Bëni aktivitet zbritje sipas të dhënave të shitjeve

 • Gama më e madhe e aplikimit

  Fleksibël për lloje të ndryshme të produkteve, si pemë, sallatë, vezë, perime etj.,

 • Sistemi i menaxhimit të VM

  Monitorimi i zhurmës reale, Diagnostifikimi i gabimeve, analiza e shitjeve, Vlerësimi i të ardhurave, etj.,

 • Analiza e shitjeve

  Bëni aktivitet zbritje sipas të dhënave të shitjeve