EN
Të gjitha kategoritë
EN

[email mbrojtur]

Sistemi i telemetrisë

 • Sistemi telemetrik Zoomgu ofron zgjidhje inteligjente gjithçka në një, ofron strategji biznesi,

  përmirëson efikasitetin, arrin funksionim të qëndrueshëm me marzh të lartë bazuar në analizën e të dhënave të mëdha dhe vizualizon të dhënat dhe funksionimin tuaj.

  Kemi deri në 88,000 makina në internet, miliarda produkte të shitura dhe njerëz të servisuar çdo vit.

  1604456316330882

 • 图片 1

  Menaxhimi i makinës
  Kontrolloni inventarin, të dhënat e shitjeve, monitoroni statusin e makinës në distancë.


  reklamat
  Ky sistem është i pajtueshëm me ngarkimin dhe shfaqjen e imazhit / videos në distancë.


  Menaxho me celular
  Sistemi ju mundëson të monitoroni dhe menaxhoni makineritë tuaja me celularin tuaj.


图片 2