EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Производи

Zhonggu - фокус на обезбедување високо квалитетни производи за автомати за глобални клиенти

  • Микро пазар
  • Лифт
  • храна
  • Кафе
  • Пијат
  • Снек
  • Сладолед
  • Медицински материјали
  • Локатор на парцели
Види повеќе

Решение

Ние обезбедуваме интелигентен терминал, системски решенија и услуги за оптимизирање на каналите на дистрибуција, преструктуирање на товарниот двор и подобрување на искуството на потрошувачите.

Систем за управување со В.М.

Екран за јачина

Силна опрема за обработка на лимови, огромен капацитет за производство на лимови, годишно производство до 200000 комплети.

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Хунан ongонггу наука и технологија копродукции, ООД е високотехнолошко претпријатие кое интегрира R&D и производство на вендинг машини, вештачка интелигенција, Интернет на нештата, облачни услуги, големи податоци, мобилно плаќање, развој и прилагодување на софтвер за венди машини и хардвер. Тој е глобален провајдер за деловни решенија О2О. Тој е пионер на Интернет + продажба на авто-сервис + традиционален модел на деловен ланец под стратешко опкружување на облакот. Со својата силна јачина на компанија и техничко ниво, Zhonggu се користи во повеќе од 100 земји и област.

ПОВЕЌЕ
bt15
bt14
bt13
bt12
bt11
bt10
bt9
bt8
bt7
bt6
bt5
bt1
bt2
bt3
bt4

СОРАБОТЕН ПАРТНЕР

Екран за јачина