EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Проблем при пукање

По-продажба на услуги


Ние нудиме една (1) година гаранција и доживотна техничка поддршка.

Ако машините се ракуваат / користат под упатства и правилно и ако некој од деловите се расипе во рамките на гарантниот рок, ние ќе испратиме нови делови бесплатно.

Било кое од проблемите / проблемите што се појавуваат, купувачите можат да контактираат со нас за решенија за решавање проблеми.

Ние нема да бидеме одговорни за ниту една од следниве околности:

а Машината се расипува поради неправилна употреба на сопственикот / операторот откако машината е одобрена / прифатена кога пристигнува.

б Штета од неправилна инсталација или распоредување.

в Оштетен LCD / екран на допир поради изложеност на директно силно светло.

Ние сме онлајн 12 часа / ден * 5 дена / недела (8: 00-20: 00 часот, време на Пекинг) за поддршка по продажбата.