EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Проблемот што може да го имате

Решение за вендинг машина за свежа храна
 • Паметен систем за лифтови

  Автомати за свежа храна Zoomgu имаат систем за лифт за решавање на проблемот со лесен пад и оштетување.

 • Паметна контрола на температурата

  Користете технологија за контрола на температурата, чувајте ја свежа

 • Анализа на продажба

  Направете активност за попуст според податоците за продажбата

 • Поголем опсег на примена

  Флексибилен за разни видови производи, како овошје, салата, јајце, зеленчук итн.,

 • Систем за управување со В.М.

  Следење на реални томови, Дијагноза на грешки, Анализа на продажба, Проценка на приходите итн.,

 • Анализа на продажба

  Направете активност за попуст според податоците за продажбата