EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Систем за телеметрија

 • Системот за телеметрија Zoomgu обезбедува интелигентни решенија сè-во-едно, тој нуди деловни стратегии,

  ја подобрува ефикасноста, постигнува одржливо работење со голема маргина засновано на анализа на големи податоци и ги визуелизира вашите податоци и работење.

  Имаме до 88,000 машини на Интернет, продадени милијарди производи и луѓе што сервисираат секоја година.

  1604456316330882

 • 图片 1

  Управување со машина
  Проверете го залихите, податоците за продажбата, следете го статусот на машината од далечина.


  реклами
  Овој систем е компатибилен со далечинско прикачување и прикажување на слика / видео.


  Управувајте со мобилен телефон
  Системот ви овозможува да ги следите и управувате со вашите машини со вашиот мобилен телефон.


图片 2