EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Zoomgu: Интелигентните автомати ја прават паметната малопродажба едноставна и лесна

Прегледи:19 автор: Време на објавување: 19 Потекло:

Zoomgu е збир на производство и истражување и развој на автомати, вештачка интелигенција, Интернет на нештата, облачни услуги, големи податоци, плаќање преку мобилен телефон, развој на хардвер и софтвер за автоматска машина и технологија за прилагодување во едно од националните високотехнолошки претпријатија, секогаш придржувајте независно истражување и развој, индустрија за длабоко одгледување автомати за 17 години. Во моментов, компанијата има повеќе од 100 инженери составени од тим за истражување и развој.
Број на машина преку Интернет, ист ден на плаќање, податоци за раст на машината, анализа на возраста на полот ... На изложбата во изложбениот салон, репортерот виде дека податоците за платформата за големи податоци на СААС Паметните операции на Зумгу постојано се ажурираат.
Во моментов, аплицирани се скоро 200 патенти, права на интелектуална сопственост на различни модели на магацини, интегрирани различни начини на плаќање, вклучувајќи 14 патенти за пронајдоци, патенти за комунални модели 129, авторски права на софтвер повеќе од 10 предмети. Досега, фабричките производи на Zoomgu на пазарот за одржување на скоро 150,000 единици, излезната вредност се очекува да достигне 450 милиони јуани оваа година, производството надмина 70,000 единици, покажувајќи постојан тренд на раст.