EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Кои се изгледите за пазарот на автомати?

Прегледи:371 автор: Време на објавување: 371 Потекло:

Анализа на статусот на развој на индустријата за вендинг машини во 2020 година.

Со континуиран напредок на моделите на автомати, на опсегот или производите што можат да се продаваат е многу проширен. ТебеarlIER автомати во Кина само работеше со монети или мали сметки  продадените производи беа ограничени на пијалоци во шишиња или конзерви. Во денешно време интелигентни вендинг машини се компатибилни со интернет конекција и мобилни плаќања и продадените производи веќе не се ограничени да бидат пијалоци, закуски, храна и дневни потреби.

Вендинг машините се вообичаена опрема of комерцијална автоматизација, тие работат без ограничувања од време и место, заштеда на работна сила и олеснување на трансакциите. Тие се исто така познат како 24-часовен мини-мартs. Индустријата за автомати се движи кон информатичка технологија и понатамошно рационализирање.

Анализа на трендот во индустријата за автомати за 2020 година

Како најважен носител во новиот систем на малопродажба, автоматите се покомпактни, пофлексибилни и имаат пошироки сценарија за примена, вклучувајќи канцелариски згради, центри за транспорт, училишта, трговски центри, фабрики и така натаму за да обезбедат удобна услуга за тамошните потрошувачи. Пазарот на автомати ќе продолжи да расте придружуван од збогатување на оваа индустрија и развој на мобилно плаќање и за периодот 2019-2025 годишната стапка на зголемување се очекува да биде 30% со поддршка од државните политики и регулативите на индустријата.