EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Вендинг машината станува фокус на развојот на интелигентниот пазар на мало со разновидни деловни модели.

Прегледи:177 автор: Време на објавување: 177 Потекло:

Со трендот на „беспилотно малопродажба“ ширум светот, интелигентните автомати станаа фокус на развојот на интелигентниот пазар на мало со нивните разновидни деловни модели и предностите на помалку зафатениот простор и подобра ефикасност.

Дигитална интелигентна продажна ера: способности за анализа на оперативните податоци, оптимизирајте ги опциите, намалете ги трошоците за снабдувачки синџири и обезбедете им на клиентите високи ефективни производи со вметнати споредби за региони, потрошувачи и управување со категории.

Интелигентна нова ера на малопродажба: ние правиме AI(вештачка интелигенција) нашата конзола, персонализирајте ја и оставете ја целосна гласовна интеракција, упатства за плаќање, одговор по продажбата  други функции, вклучувајќи следење на АИ, интелигентни контрола на температурата, неиздавање на штета. В.безброј претприемачи и инвестициски институции излегоа на ненаселениот пазар на мало откако беше изнесена идејата за нов систем на малопродажба, и пазарот на автомати продолжи да расте силно против таe тренд.